1239001751 |
900-1751

 
Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner

Pågen ny huvudpartner till Sveriges Stadsmissioner

Nu blir Pågen huvudpartner och skänker medel med särskilt fokus på barn och unga i utsatthet och utanförskap. Särskilt integrationsfrågan är viktig och en utökad satsning på utsatta områden i Göteborg. 

-Stadsmissionen gör ett fantastiskt arbete för människor i utsatthet. Inte minst för barn och ungdomar som behöver stöd och hjälp för att få en bra grund att stå på. Vi är stolta över att kunna stödja deras verksamhet och bidra till att fler ska kunna må bra och att utanförskap vänds till innanförskap, säger Berith Apelgren, Pågens Informations- och Hållbarhetschef.

Utöver det monetära stödet skänker Pågen också bröd och andra livsmedelsprodukter som annars skulle ha slängts och blivit till matsvinn. Detta matöverskott skänks istället genom Stadsmissioner vidare till människor i matfattigdom. 

- Vi är oerhört glada att nu bli partners med Pågen - allt stöd vi kan få är av största vikt för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår viktiga och kostnadsfria verksamhet, säger Jonas Berglund, ansvarig för partnerskap med företag på Sveriges Stadsmissioner.

pexels-josh-willink-701025 (005)_Linkedin.jpg